CAïRO PIZZERIA GRILLROOM WILDERVANK

CAïRO PIZZERIA GRILLROOM WILDERVANK Geniet bij Cairo van heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 475 beoordelingen
10 nov 2019 om 11:28 Bezorging was exact op afgesproken tijd met zelfs een berichtje dat men onderweg was. Eten was prima en goed op temperatuur. Aanrader !!!
29 okt 2019 om 6:56 De bezorgtijd volgens track en trace was meer dan 30 minuten overschreden. Gebeld en toen werd de bestelling alsnog verzonden. Als je een kapsalon besteld zou ik hem niet hier bestellen. Het lijkt niet op een kapsalon. De tonijnsalade was prima!
28 okt 2019 om 11:06 Duurde lang. Hebben gebelt om ons op de hoogte te brengen wat netjes is. Echter verwacht je als het meer dan 90 min duurt dat het warm is. Het eten was koud. Moesten de pizza opnieuw in de oven doen & de shoarma opwarmen, aardappelschijfjes weggegooid
28 okt 2019 om 7:04 Pizza was lekker, maar helaas koud.
27 okt 2019 om 19:58 Ik had 2 kapsalons besteld. Je krijgt een bakje aardappelschijfjes, die niet goed gebakken zijn en als je heel goed kijkt zie je net wat vlees tussen de aardappeljes. Smerig, weggegooid en boterham gesmeerd. En daar betaal je dan 17 Euro voor. Nooit meer
22 okt 2019 om 21:11 Heerlijk zoals altijd!
20 okt 2019 om 20:27 Goed eten en snel bezorgd !
13 okt 2019 om 19:51 eten goed bezorging goed, verbeterpunt beter op de bestelling letten. aardappeltjes vergeten. Nadat ik gebeld heb werd ik vriendelijk gevraagd of ik zelf de aardappeltjes wilde ophalen, aders moesten wij te lang wachten. Alles zeer vriendelijk
12 okt 2019 om 6:28 Dikke 10. Perfect.
11 okt 2019 om 21:55 Vlees was erg vet, niet op smaak en niet op temperatuur. De papieren zak was doorweekt van het vet en daardoor gescheurd. Bezorgtijd 10 minuten te laat. Na de maaltijd zat iedereen meteen op toilet met maagklachten. NOOIT weer hier bestellen !